↓ Advertise on Defender2 ↓

Home > Tdi > temp gauge
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
Print this entire topic · 
tolley



Member Since: 07 Nov 2011
Location: gloucester
Posts: 956

United Kingdom 2006 Defender 90 Td5 CSW Oslo Blue
temp gauge

my 300 temp gauge goes into the red when I put the lights on Confused Confused im thinking it might be a earth problem any ideas .

Post #795617 28th Sep 2019 3:30pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
oneten110



Member Since: 02 Jul 2011
Location: North Yorkshire
Posts: 600

United Kingdom 

Sounds similar to a problem I had with my temperature gauge. Turned out that the earth lead for metal case of the gauge was loose It is not a Defender, it is a One_Ten

Post #795623 28th Sep 2019 4:43pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
tolley



Member Since: 07 Nov 2011
Location: gloucester
Posts: 956

United Kingdom 2006 Defender 90 Td5 CSW Oslo Blue

Thanks I will have a look

Post #795713 29th Sep 2019 7:54am
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2006-2019 Futuranet Ltd & Martin Lewis